Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessa ryhmiimme jäsenrekisteri Hoikan kautta, saat jäsenmaksulaskun kätevästi sähköpostiisi.

HUOM UUSI JÄSEN !

Syyskauden jäsenmaksun voi hoitaa jäsenrekisteri Hoikan kautta  1.9.2021 alkaen.

Inkeroisten Liikuntaseura käyttää internetpohjaista jäsenrekisteri- ja ilmoittautumisohjelmaa. Ohjelmaa käytetään seuran kotisivujen kautta, ja se vaatii rekisteröitymisen ennen kuin henkilö voi ilmoittautua jumpille ja siten seuran jäseneksi.

Ohjelma on helppokäyttöinen ja opastaa Sinua eteenpäin, kun rekisteröidyt ja kirjaudut sisälle ohjelmaan, mutta ohessa ovat kuitenkin tarkat ohjeet ohjelman käytöstä (Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen).

Voit käydä rekisteröitymässä käyttäjäksi milloin vain, jos et ole vielä rekisteröitynyt. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, käytä jo olemassa olevia tunnuksia ja salasanaa kirjautuessasi, älä rekisteröidy uudestaan!

Ilmoittautumisjärjestelmään pääset tästä